damesvoetbalDinsdag 5 november 2019 wordt er op het terrein van Reiger Boys een internationale (oefen)wedstrijd gespeeld. Vanaf 18.30 uur zullen de selectiespeelsters van de meiden onder 15 lichting het opnemen tegen BGI Academy.

BGI Academy is een scholengemeenschap in Denemarken. Het betreft een school waar sportopleidingen worden gegeven zoals het CIOS in Nederland. Deze week zijn de meiden en jongens die de sportopleiding volgen in Nederland voor een trainingskamp, de wedstrijd tegen Reiger Boys zal hun eerste wedstrijd zijn op Nederlandse bodem. Afgelopen zondag hebben de meiden voor het eerst getraind en maandag zullen zij na een rondleiding in de Johan Cruijff Arena een wedstrijd bezoeken van Jong Ajax.

De kantine zal geopend zijn vanaf 18.00 uur en sluit rond 20.30 uur. In verband met de (spelers)bus van de Deense meiden het verzoek om de auto’s in de parkeervakken te parkeren en niet in het midden van het parkeerterrein tegen of op de stoep.

Namens de meiden hopen wij op een grote opkomst van ouders/familieleden/vriend(inn)en en spelers/speelsters van Reiger Boys