De 1e wedstrijd van de competitie voor veel Reiger Boys teams. Mooi weer, zonnetje en een beetje wind. Op de tribune zitten kijken naar de wedstrijd met aardig wat toeschouwers. Dat is altijd leuk. De 1e helft ging van start en de tegenpartij gaf aardig gas. Maar zoals zo vaak vallen de doelpunten dan aan de andere kant, onze kant dus. Er werd heel goed gespeeld en naar elkaar gekeken, ook dat is heel belangrijk. Tot 3x toe werd er op de tribune gejuicht. De pauze was verdiend.

In de 2e helft bleek de tegenstander zich toch weer van hun beste kant te laten zien en door een ongelukkig eigen doelpunt werd het weer spannend. Of iedereen toen van slag was, ik weet het niet, maar het liep niet meer zo soepel als voor de rust. Tot overmaat van ramp kregen we ook nog een penalty tegen en was het nog maar 1 doelpunt verschil. Er mag nu 5x gewisseld worden en niet iedereen leek daardoor op zijn beste positie te spelen wat resulteerde in nog een tegen doelpunt wat de stand gelijk maakte.

Dan hoop je dit te kunnen vasthouden, maar de tegenstander rook de kans en speelde dat goed uit. Zo sta je met 3-0 voor en zo eindig je met een verloren 3-4 uitslag. Heel jammer.