ouderbijeenkomstBeste ouders, spelers, trainers en begeleiders,

Met heel veel plezier hebben we de afgelopen weken voor de eerste keer 4 ouderbijeenkomsten gehouden. Er was een goede opkomst van meer dan 200 ouders (ondanks een paar warme avonden) en de reacties waren positief. Fijn dat we er ook een aantal vrijwilligers bij hebben gekregen voor de scheidsrechters en de kantine. Ook waren er een aantal (kritische maar terechte) vragen. Deze willen we -met de presentatie (hier de downloaden) en de antwoorden-met jullie delen. Ook vragen we jullie via deze link de enquete in te vullen zodat we het de volgende keer nog beter kunnen afstemmen op jullie wensen.

Waarom worden vrijwilligers die al veel doen ook ingedeeld voor de ontvangstdienst?
Terechte vraag: hier gaan we proberen rekening mee te houden, deze worden in principe niet hiervoor ingedeeld.

Hoe weet ik wanneer ik ontvangstdienst heb?
Je ontvangt een mail en een herinnering een week van tevoren. Daarnaast staat het (mits je naam niet afgeschermd is) op de site en in de voetbal.nl app

Wat als ik niet kan voor de ontvangstdienst?
Probeer dan te ruilen met iemand anders uit het team en geef dit door aan voetbalzakenfacilitair@reigerboys.nl

Waarom wordt niet iedereen ingedeeld voor de kantine en spelers voor de spelbegeleiding?
Dit gaan we zeker meenemen tijdens de cultuuravonden als optie en in het nieuwe jeugdplan staat iets over spelers vanaf O17 die als spelbegeleider ingezet gaan worden. Ook de vrijwilligersbijdrage die als afkoop wordt gezien wordt nader ter discussie gesteld ter voorbereiding op besluitvorming in de komende Algemene Leden Vergadering in december.

Kan ik de gegevens inzien die worden vastgelegd in Talento?
Dat kan op aanvraag, zie ook het Privacybeleid op de site (link)

Ik wil wel iets doen voor Reiger Boys, maar niet vast. Kan dat ook?
Dat kan zeker. Je kunt je dan aanmelden voor de vrijwilligersappgroep via (link) In deze groep worden losse oproepen gedaan voor verschillende klusjes.

Met sportieve groet,

Stefanie Hoogland
Hoofdcoördinator Jeugd Reiger Boys