Welkom totziensBij Reiger Boys worden elke zaterdag zo’n 30 wedstrijden gespeeld op een dag. Bij alle wedstrijden willen de teams natuurlijk gebruikmaken van een kleedkamer, veld en scheidsrechter en is een bekertje limonade of thee altijd lekker voor in de rust. Om dit alles in goede banen te leiden is er een ontvangstdienst nodig. Binnen Reiger Boys wordt dit door de leden of de ouders zelf ingevuld.

De ontvangstdienst is overigens ook heel leuk om te doen! Het is het centrale punt binnen de club waar je dus veel andere leden zult ontmoeten. Daarnaast geeft het je ook een inkijk hoe de vereniging achter de schermen draait.

De ontvangstdienst is opgesplitst in 3 tijdsloten:

  • 08:00 – 11:00 uur
  • 11:00 – 14:00 uur
  • 14:00 – 17:00 uur

Met ingang van het seizoen 2019-2020 worden steeds 3 spelers (vanaf JO19) / ouders (tot JO19) per tijdsslot ingepland om namens het team de ontvangstdienst te draaien. Bij het inplannen wordt rekening gehouden met de wedstrijdplanning zodat je geen wedstrijd van zoon/dochter hoeft te missen.

De planning van de ontvangstdienst ontvang je via de e-mail (zoals deze bekend is bij de ledenadministratie / sportlink) en is terug te vinden op de website van Reiger Boys en zal opgenomen worden in de voetbal.nl app.

Ben je verhinderd dan regel je zelf een vervanger, bijvoorbeeld binnen het team. Geef de naam van de vervang(st)er door via voetbalzakenfacilitair@reigerboys.nl

Met ca 60 teams is de verwachting dat ieder team ongeveer 2x gevraagd wordt om invulling te geven aan de ontvangstdienst.

Hier vind je een uitgebreidere beschrijving hoe de ontvangstdienst binnen Reiger Boys wordt ingevuld.

Jouw inzet is van grote waarde voor de club. Namens Reiger Boys dan ook hartelijk dank hiervoor!