kampioenenbal 130619Afgelopen donderdag vond weer het jaarlijkse kampioenenbal plaats. Helaas dit jaar slecht 4 kampioenen verdeeld over veld en zaal. Daarnaast werd ook de penaltybokaal uitgereikt in de jeugdcategorieën JO8/JO9 en JO10/JO11. Team van het jaar werden Reiger Boys JO15-1 (zaal) en Reiger Boys JO15-3 (veld).

Reiger Boys MO15-1 - Najaarskampioen
Ze zijn dit jaar met een selectietrainsters begonnen. Samen met TC3 stagiair Judith en de echte serieuze man Remco. Alle meiden hebben het reuze naar hun zin. Meiden halen geregeld geintjes met trainsters uit. Met een keepster uit Volendam. Tot winterstop in 1e klasse, daarna hoofdklasse.

Reiger Boys JO15-3 - Najaarskampioen

Reiger Boys Zaal JO15-1 - Najaarskampioen
In de najaar competitie hebben ze alle wedstrijden gewonnen en zijn ze kampioen geworden met 13 punten voorsprong op nummer 2.

Door dit resultaat zijn ze in het voorjaar in een competitie in gedeeld met de kampioenen uit andere competities. In deze competitie heeft het team ook om het kampioenschap gestreden maar behaalde ze uiteindelijk een mooie 3e plaats. Een mooi seizoen voor het team.

Reiger Boys Zaal JO15-2 - Voorjaarskampioen
Het Jongens onder 15-2 team heeft een lastig competitie in het najaar gespeeld waarin ze 2 overwinningen behaalde. Voor de competitie in het voorjaar werden ze ingedeeld bij andere teams die ook een lastig najaar hadden.

In deze competitie streden zij samen met AFC 34 om het kampioenschap die uiteindelijk beslist werd in de laatste 2 wedstrijden van een thuis en een uitwedstrijd tegen AFC 34. De thuis wedstrijd werd ruim gewonnen van AFC 34 waardoor ze uit genoeg hadden aan een gelijkspel. Dat was dan ook het enige puntverlies van de jongens waardoor zij ongeslagen kampioen werden.

Penaltynemers JO8/JO9 spelers en keepers

  1. Dani Apeldoorn - speler en Vince Hulspas - keeper
  2. Keyan - speler en Quinn Hengeveld - keeper
  3. Colin Konijn - speler en Joshua Heemsbergen - keeper

Penaltynemers JO10/JO11 spelers en keepers

  1. Jesper Groot - speler en Ashot Kazarjan - keeper
  2. Lieke Kroon - speler en Jonas Bosma - keeper
  3. Quinten Neumeijer - speler en Finn Koch - keeper

Zaalteam van het jaar 2018/2019: Reiger Boys JO15-1

Veldteam van het jaar 2018/2019: Reiger Boys JO15-3

Foto's zijn te vinden op onze FaceBook pagina