IMG 1511Na het grote succes van de vorige keren organiseert Reiger Boys opnieuw een voetbaldag in de voorjaarsvakantie en wel op dinsdag 19 februari aanstaande. Deze dag is voor voetbalfans van O.8 t/m O.12 en staat weer bol van voetbal. Tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex weer prima vermaken. Wat op verzoek blijft is het toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), de voetbalquiz en de verschillende oefeningen/spellen waarbij je kunt werken aan je voetbaltechniek.

 

Ook zijn we weer bezig met een leuke verrassingsactiviteit voor buiten (al is er bij slecht weer altijd een binnenalternatief). En uiteraard hebben we weer een lunch en zijn er weer mooie prijzen te winnen. Om je in te schrijven hoef je geen lid te zijn van Reiger Boys.

Vroegboekkorting
Als je je snel inschrijft voor deze dag, namelijk vóór 9 februari aanstaande, dan kun je gebruik maken van een vroegboekkorting en betaal je € 17,50 in plaats van € 20,-. Dus schrijf jezelf en je vriendjes snel in! Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je via deze link. Vol=vol!

Organisatie Voetbaldag

P.s. wil je een impressie van een vorige voetbaldag? Bekijk dan de foto’s deze link.