IMG 20180929 WA0009Vandaag in speelronde 2 stond de derby tegen KSV JO12-3 op het programma. Met een gemotiveerd team, enthousiaste ouders langs de kant en een heerlijk zonnetje aan de hemel ging de wedstrijd van start. Na een aftastend begin van onze kant met veel balbezit was het na een minuut of 10 plotseling raak 0-1. Dinand schoot na een knappe aanval beheerst raak. Na de 0-2 van Thijmen, was het Sidney die slim snel in dribbelde na een uitbal, uithaalde en de bal prachtig in de linker bovenhoek knalde. Daarmee werd de ruststand op het scorebord gezet 0-3.

Na een lekker glas limonade en een welverdiende 15 minuten pauze startte de 2e helft. Met mooi opgezet voetbal werd de een na de andere aanval opgezet. Prachtige driehoekjes, mooie en slimme pasjes zorgde voor flink wat doelpunten. Er werd ondertussen, door de goed spelende verdediging, achterin de boel prima dichtgehouden. En ook onze keeper Devran deed een duit in het zakje, en heeft met een snelle reflex ervoor gezorgd dat KSV niet tot scoren is gekomen. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter stond de teller op 10. Eindstand KSV – Reiger Boys 0-10.

Daarmee staan we na de 2e speelronde trots boven aan. Volgende week spelen we thuis tegen West Frisia.