Reiger Boys VR1 SC Stiens VR1 2Na weken van oefen- en bekerwedstrijden gaat komende zaterdag de competitie van start. Dit betekent dat wij ook alle teams weer mooi in beeld willen brengen. De eerste vier zaterdagen van de competitie staat onze verenigingsfotograaf Paul de hele dag ter beschikking om elk team op de foto te zetten. Dit betreft dus de zaterdagen 22 en 29 september en 6 en 13 oktober. Alleen op die dagen kan er een teamfoto worden gemaakt. De bedoeling is dat de teamfoto's later dit jaar in een speciale jubileumgids komen en daarvoor hebben wij 13 oktober als uiterste deadline gesteld. Teams die uiterlijk 13 oktober nog niet op de foto zijn geweest of niet willen omdat ze incompleet zijn komen dan ook niet in de gids.

Voor de teamfoto's hoeft geen afspraak te worden gemaakt. Op elke genoemde zaterdag staat Paul vanaf 08.00 's ochtends tot het eind van de middag op het complex. Alle teamfoto's worden dit jaar gemaakt op het trainingsveld naast het KGV. Vanaf de tribune bekeken is dat dus het veld aan de rechterkant. Paul zal daar de gehele dag staan en teams kunnen zich daar melden om op de foto te gaan. 

LET OP: Er worden geen uitzonderingen gemaakt! Alleen de onderstaande data zijn gekozen voor een teamfoto. Behalve dat Paul niet zoals voorgaande jaren het gehele seizoen bezig is om de teams compleet te hebben heeft het dit seizoen dus ook te maken met een deadline voor een speciale gids.

Op de volgende dagen kunt u uw team laten fotograferen tussen 08.00 uur en 16.30 uur op het trainingsveld:

ZATERDAG 22-09
ZATERDAG 29-09
ZATERDAG 06-10
ZATERDAG 13-10

Reiger Boys VR1 SC Stiens VR1 2