niet betredenGelet op de uitzonderlijke weersomstandigheden zijn wij genoodzaakt om het gebruik van de trainingsvelden uit te stellen. De grasmat is door de aanhoudende droogte onvoldoende hersteld. Deze week was dit ook een item op het ANP nieuws om daarmee aan te geven dat de zorg voor de grasmatten landelijk speelt.

Het gebruik van het trainingsveld wordt met de kennis van vandaag nu toegestaan ingaande maandag 6 augustus 2018. Als er geen verandering in de kwaliteit van de grasmatten optreedt kan een nader bericht volgen.

  • Vanwege onderhoud aan kleedkamers en velden is het gehele terrein in de resterende maand juli afgesloten voor activiteiten.
  • Het betreden van het terrein in de maand juli niet is toegestaan en artikel 461 is van toepassing.
  • Het trainingsveld gelegen naast veld 5 is (vooralsnog) weer beschikbaar per 6 augustus 2018.
  • Het kunstgrasveld is zowel voor trainingen als (oefen)wedstrijden weer beschikbaar per 1 augustus 2018.
  • De wedstrijdvelden 1 tot en met 5 zijn (vooralsnog) weer beschikbaar per 1 september 2018.

Onderhoud kleedkamers
kleedkamersDe zomerstop is o.a. benut om de vloeren in de douche- en toiletruimtes in de kleedkamers te voorzien van een nieuwe coating. Inmiddels zijn deze werkzaamheden afgerond. Verder heeft de ontvangstruimte een opknapbeurt gehad. De medewerkers van het MOT team gaan de resterende dagen van de zomerstop ook nog flink aan de slag om de kleedkamers en het terrein in pico bello staat te brengen voordat het nieuwe seizoen weer gaat starten.

Ed de Jong (Vastgoed en Terreinen)