MinutenspelKomend seizoen wordt supporters van Reiger Boys de mogelijkheid geboden om vanaf €20,00 minuten te 'kopen' voor de thuiswedstrijden van Reiger Boys 1 en VR1 voor de gehele competitie 2018-2019. Eigenaren van minuten winnen een geldprijs van maximaal €50,00 wanneer Reiger Boys 1 of VR1 in deze minuut een doelpunt scoort. Wij nodigen u van harte uit om mee te spelen met dit spel en daarmee de club te steunen en de thuiswedstrijden van Reiger Boys nog iets spannender te maken. Vanaf 6 juli 2018 (opening 70-jarig jubileum) kan men minuten aanschaffen. Betalen dient contant te gebeuren dus neem voldoende geld mee om mee te doen..

Hoe werkt het?
Voor €20,00 euro bent u voor alle thuis competitiewedstrijden in het seizoen 2018-2019 eigenaar van uw minuut naar keuze.

Vaststellen minuut:
Het scorebord geeft de minuten aan. Wanneer Reiger Boys een doelpunt maakt wordt het aantal minuten dat het scorebord aangeeft verhoogd met 1 minuut. Zolang het scorebord op 0 staat, loopt namelijk de eerste minuut (dus staat het bord op 69 dan is het de 70e minuut).Direct in de wedstrijd wordt de minuut van het doelpunt bekend gemaakt door onze speaker. De eigenaren van minuten weten zodoende direct of het doelpunt in hun minuut is gevallen. In geval van een foutieve tijdsweergave op het scorebord of een defect, zal na afloop van de wedstrijd de scheidsrechter met zijn eigen tijdswaarneming de correcte minuut van scoren vaststellen.

Minuut 45 en minuut 90 minuut zijn bijzonder:
Wanneer Reiger Boys een doelpunt in de extra tijd maakt van de eerste of tweede helft wordt de prijs uitgekeerd aan de eigenaar van respectievelijk minuut 45 of minuut 90. Met de aanschaf van deze minuten ben je zodoende eigenaar van deze minuten en de bijbehorende extra tijd. Gezien het grote aantal extra speelminuten dat doorgaans wordt bijgeteld is besloten minuut 45 en minuut 90 voor €40,00 te verkopen.

Prijs:
Bij iedere thuiswedstrijd van Reiger Boys wordt €50,00 verdeeld onder de eigenaren van de minuten waarin men heeft gescoord. Wanneer Reiger Boys meermaals scoort, wordt deze prijs van €50,00 verdeeld onder alle eigenaren van een minuut waarin een doelpunt valt. Wanneer Reiger Boys niet scoort wordt het geld door geschoven naar de volgende thuiswedstrijd. Dus als Reiger Boys twee keer op rij 0-0 speelt zit er bij de volgende thuiswedstrijd €150,00 in de pot..

Minuut kopen:
Iedere minuut wordt slechts eenmaal aangeboden. U bent er zodoende zeker van dat u het exclusieve recht heeft op de minuut die u koopt. Het aantal minuten dat u koopt is niet gelimiteerd.

Betaling:
De verkoop start op onze verjaardag, vrijdag 6 juli, tijdens het openingsfeest van het 70-jarige jubileum. Gekochte minuten dienen direct contant afgerekend te worden. Er is de mogelijkheid tot pinnen in de kantine, maar zorg ervoor dat u in ieder geval voor dat u genoeg cash meeneemt als u wilt meedoen aan dit leuke minutenspel.