Deze wedstrijd onder warme zonnige omstandigheden, mag nog even verteld worden. De verwachtingen waren vrij positief vanwege de stand in de competitie. De warmte en het tijdstip speelde zeker mee, en tot grote frustratie kwam RB op achterstand, gevolgd binnen een minuut met nog een doelpunt. Onbegrijpelijk.

Na drinkpauzes en rust kwamen de mannen op gang en hoe! De stand werd door Sten teruggebracht naar 2-1 en door Dave T. met een omhaal die hem zelf verbaasde naar 2-2. Wat er in de thee zat weet ik niet, maar ene Dave T. kreeg het op zijn heupen, en mede door wat enthousiaste brommer vrienden vloog het ene na het andere doelpunt binnen. In totaal schoot hij er ff 5 in. Met daar tussen door nog een doelpunt van Sten, die door het net vloog, maar wel vanaf de goeie kant.

Uiteindelijk werd het door enthousiasme van alle spelers en toeschouwers een leuke (helaas laatste) wedstrijd met een uitslag van 2-7 voor Reiger Boys.

Hoop de meeste volgend seizoen weer te zien. Op naar het toernooi in Vijfhuizen. Verder fijne vakantie allemaal