De mannen hebben afgelopen weekend opnieuw dure punten verspeelt, dit door op ‘eigen’ veld met 2 – 2 gelijk te spelen tegen DVC Buiksloot uit Amsterdam. Bij rust was de stand ook al in evenwicht (1 – 1).

De heren van coach Visser kwamen tot 2x toe op voorsprong, maar zagen DVC Buiksloot tot 2x toe de achterstand wegwerken. Dave van Dekken opende de score, hij deed dit in de 20ste minuut. Maar de voorsprong, werd in de 37ste minuut teniet gedaan door Moamar Heerenveen. Guney Turpcu zette in de 70ste minuut wederom op voorsprong, maar 3 minuten voor tijd maakte Jose Bebeto Ngeze helaas weer gelijk.

Dubieuze vlagsignalen:
De assistent – scheidsrechter, die namens de DVC Buiksloot de scheidsrechter assisteerde vlagde heel erg veel voor “buitenspel” terwijl het meestal geen “buitenspel” was. Maar de scheidsrechter ging er iedere keer weer in mee en floot steeds weer in het voordeel van de verdedigende partij.