Luca de Laat pvdwHoi, ik ben Luca de Laat en ik ben 9 jaar. Ik speel voor het 3e jaar bij Reiger Boys en zit nu in het team O10-4, het allerleukste team. Twee december was ik pupil van de week. Als eerste gingen we de posities doen en daarna de teambespreking. Na de bespreking gingen we naar de kleedkamer toe, waar ze een bak met stukjes sinaasappel hadden en dat was best wel lekker. Toen de spelers waren aangekleed gingen we in de gang op een rij staan en als de scheidsrechter ging lopen, gingen wij ook lopen. Nadat er handjes waren gegeven aan de tegenstander, mocht ik op doel schieten. Voordat ik kon schieten, moest ik eerst langs de tegenstanders. Daarna ging ik rennen naar de dug out om naar de wedstrijd te kijken. Het was wel een beetje koud, dus hadden we een deken gepakt om over onze benen te doen.

Het was een hele spannende wedstrijd, want eerst scoorde de tegenstander 2 keer en daarna scoorden wij 2x, waardoor het 2-2- stond. Toen scoorde de tegenstander 2-3 en daarna maakten wij er weer 3-3 van. In de laatste minuten scoorden wij nog een keer en toen was de tijd om en was het dus 4-3 voor Reiger Boys en hadden we dus gewonnen! Daarna mocht ik naar de bestuurskamer en daar kreeg ik een bal en een bon voor de Mc Donalds en in de rust kreeg ik ook nog een chocoladeletter. Ik kreeg ook nog patatjes en een keer fanta en cassis en dat was erg lekker.

Dank je wel Reiger Boys voor de super leuke middag!