Ik zou dit seizoen geen verslag maken, maar ik kan me nu niet inhouden. De mannen moesten vandaag tegen het team waar ze vorig jaar ook tegen moesten. Een vervelende tegenstander. Nu weer tegen die gasten. Met een team vol invallers begonnen we aan de wedstrijd. We kwamen op voorsprong door een mooi doelpunt. Het spel ging op en neer. En beide teams scoorden nog een keer. Hoewel die goal van OSV twijfelachtig was. Wel of niet over de lijn. Maar de scheids vond van wel, dus, 1 – 2. Rust.

We wisten dat Jan en Diederik na de rust zo snel mogelijk naar Reiger Boys moesten om bij hun eigen team te spelen, maar voor ons was het wachten op Rens en Dyllan van de O-17-1 die zouden invallen. Toen ze er waren ging het eigenlijk top. Mede door het fysieke zwakke OSV. De een na de andere aanval volgde zich op en we wonnen dan ook terecht met 1 – 4. Klasse mannen!!!!!!!!!!!!!!!