Jolien KaterIn november ben ik door het bestuur van v.v. Reiger Boys aangesteld als (nieuwe) externe vertrouwenspersoon. De aanstelling van de vertrouwenspersoon is op dit moment een aanvulling op de gedragscode commissie die sinds eind 2014 in het leven is geroepen.

Ik ben 37 jaar oud en woonachtig in Langedijk. De afgelopen jaren heb ik naast mijn werk psychologie gestudeerd en heb deze opleiding onlangs afgerond. Inmiddels werk ik als psycholoog bij 113 zelfmoordpreventie.

Nu mijn studie afgerond is houd ik vrije tijd over en ben blij dat ik deze tijd nu kan gebruiken om als externe vertrouwenspersoon bij Reiger Boys aan de slag te gaan. Ik sta graag voor je klaar wanneer er in je leven ongewenste situaties spelen waarover je wilt praten met een persoon die niet direct verbonden is aan de club en waarvan je graag wilt dat ze strikt vertrouwelijk behandeld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gepest worden, discriminatie, aangeraakt worden op een manier die je niet wilt of aan het hebben van zelfmoordgedachten.

De functie van vertrouwenspersoon is onder gebracht bij de voorzitter. Daarnaast geeft ik desgewenst gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur van Reiger Boys. Je mag me zelf of met één van je ouders benaderen op het volgende mailadres: vertrouwenspersoon.rb@gmail.com

Wij wensen Jolien veel succes toe.
Met sportieve groet, Het Bestuur v.v. Reiger Boys