Kian van den DriesHallo Reiger Boys vrienden!

Even voorstellen; mijn naam is Kian van den Dries en ik was afgelopen zaterdag Pupil van de Week. Ik speel in onder 10-4 en ben 8 jaar. Vooraf vond ik het wel een spannend idee om met het 1e elftal een middag op te trekken maar ze hebben me geweldig opgevangen. Het leek wel alsof ik ook bij het 1e elftal zat, een super ervaring! Helaas verloren we de topper tegen OFC, iedereen was erg teleurgesteld natuurlijk.

Maar na de wedstrijd mocht ik in de bestuurskamer met papa, mama en mijn broers nog na kletsen over de dag. We kregen patat, drinken en lekkere snacks. Als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog een bal met alle handtekeningen van de spelers en een waardebon voor McDonald's van de aanvoerder! Zelfs de voorzitter was aanwezig ….. Wat een geluksvogel ben ik toch!!

Ik wil iedereen hartstikke bedanken voor de bijzondere middag en met name Johan de Kraak voor het geruststellen omdat ik een beetje zenuwachtig was. Oh ja, en ik moest in de dug out de hele tijd lachen om Johan Dewus, die maakte de hele tijd grapjes!! Hup Reiger Boys!!

Groetjes Kian

Kian van den Dries