AZ O10 toernooi 241017DEM heeft dinsdag de tweede dag van het AZ O.10 Toernooi gewonnen. Door in de finale van Reiger Boys te winnen waren de Beverwijkers het stralende middelpunt van de prijsuitreiking. Zij kregen de grootste bokaal overhandigd door Pantelis Hatzidiakos en Teun Koopmeiners.

Net als op de openingsdag stonden ook op dag 2 enkele wedstrijden onder leiding van AZ 1-spelers. Fred Friday, Dabney Dos Santos, Jeremy Helmer en Owen Wijndal namen de rol van scheidsrechter op zich. Met een glimlach, want de spelvreugde onder de deelnemers was niet te missen. Van de regen trokken zij zich duidelijk niets aan.

Zwagerman: 'Genieten'
Organisator Dennis Zwagerman sprak logischerwijs van een zeer geslaagde tweede dag van het jaarlijkse toernooi. "Dit is een fantastisch toernooi. We hebben weer vele kinderen in actie gezien die durven uit te blinken. Mooie acties, veel doelpunten: het was weer genieten."

Nog 16 ploegen
Over drie dagen tijd komen in totaal 48 ploegen naar het AFAS Trainingscomplex. Woensdag is de afsluitende dag van het toernooi. De eerste wedstrijden zullen weer om kwart over elf beginnen en rond half vier afgelopen zijn. Aansluitend is de prijsuitreiking.

Foto's: AZ Media / Jeroen Schreur - schreursportfotografie.nl