JO11 7 kampioenVandaag zijn onze jongens kampioen in hun poule geworden na een fenomenale wedstrijd, waarbij een achterstand van 3-1 goed gemaakt werd tot een 4-3 overwinning!! De laatste 2 goals gingen er in de laatste 5 minuten in. Zelfs regen en hagel weerhield de supporters aan de kant er niet van om de goals erin te schreeuwen. Weergaloos was dan ook de gelijkmaker van Reiger Boys, de hoop was terug gekeerd nadat menigeen de wedstrijd al als verloren beschouwde. Nadat in de laatste 2 minuten een fantastisch schot van afstand in het doel terecht kwam, was de ontlading bij onze spelers dan ook groot. Onze kampioenen hebben dan ook terecht gewonnen! Met dank aan onze coach Serdal en trainer Frank Namens alle trotse ouders van de jongens van JO11-7