Niet alleen Reiger Boys O13-1 en O13-2 streden afgelopen zaterdag om het kampioenschap. Ook Reiger Boys O11-4 maakte thuis kans op het kampioenschap. Na vorige week in een spannende wedstrijd de koploper te hebben verslagen en de inhaalwedstrijden door de week gespeeld waren, was het duidelijk. Drie teams konden nog kampioen worden op de laatste speeldag: SSV (19 punten), Victoria O (20 punten en uitgespeeld) of Reiger Boys (18 punten). Reiger Boys speelde tegen SSV en moest dus winnen. SSV had een beter doelsaldo en had theoretisch genoeg aan een gelijkspel om Victoria O achter zich te houden. Nadat de scheidsrechter (Tom nog bedankt voor het fluiten) de wedstrijd had laten beginnen, ging Reiger Boys op zoek naar de openingstreffer. Beide ploegen hadden veel trouwe supporters mee en werden hartstochtelijk aangemoedigd.

Na een kwartier spelen opende Reiger Boys de score 1-0. De eerste helft werd een thriller. Met ballen op paal en lat. Reiger Boys verzuimde de voorsprong te vergroten. Hierdoor gingen de teams rusten met 1-0. Een peptalk was niet nodig. Elmar, Robbe, Thomas, Noah, Isa, Luc, Melle, Rob, Ray en Stefan wisten wat ze moesten doen. Ook in de tweede helft ging Reiger Boys op zoek naar een treffer. Maar ook SSV liet zich niet het kaas van de brood eten en kwam er gevaarlijk uit. 10 minuten in de tweede helft kwam de 2-0. Zou het dan gaan gebeuren? Er volgde een spannend laatste kwartier waarbij Reiger Boys tot het uiterste de 2-0 verdedigde en op sommige momenten nog de 3-0 zocht. Er werd door alle spelers gestreden om iedere graspol. Reiger Boys kon niet voorkomen dat SSV de 2-1 scoorde. Het zou toch niet? De laatste 5 minuten van de wedstrijd waren bloedspannend. Tot het moment dat de scheidsrechter floot voor het einde. Reiger Boys vierde een klein feestje op het veld en maakt zich op voor het kampioenenbal!

Kanjers jullie hebben dit seizoen laten zien waar jullie als team in staat zijn de beloning hebben jullie afgelopen zaterdag gehad (maar denk ook aan de toernooiwinst van een aantal weken geleden). Dank ook aan de trouwe supporters die de mannen en dame naar dit mooie moment hebben gesupport.