Om half elf stonden de jongens klaar, er was echter nog geen scheidsrechter, dus de wedstijd begon 10 minuten later. De publieke belangstelling was groot, vele ouders kwamen de jongens aanmoedigen. De jongens gingen prima van start, de ene aanval na de andere en vele kansen. Prima voorzetten van de vleugels van Chris en Abish. Halverwege nog een bal van de lijn gered dus nog geen doelpunten. Kortom het zat even niet mee. Er werd flink meegeleefd op de tribune, maar de zenuwen sloegen toe, toen Blokkers onverwachts bij hun eerste kans meteen scoorde. Daarna wilde het even niet meer, een rommelige laatste fase van de eerste helft. Waar we eigenlijk ruim op voorsprong zouden moeten staan, gingen de jongens rusten met een 1-0 achterstand.

In de tweede helft werd er meteen goed druk gezet en prima veldspel laten zien. Dat resulteerde al snel in een doelpunt waarbij Jeremy goed wegdraaide van zijn tegenstander en hard binnenschoot. Vlak daarna werd Jeremy aangetikt en geduwd in het strafschopgebied en dus werd er gefloten voor een strafschop. Die werd goed benut door Jens en zo kwamen we op voorsprong. Daarna ging het snel eerst scoorde Jermaine en met twee prima assist van hem stelde hij Daan in staat om twee keer te scoren. Op het laatst scoorde Timo de 6-1 en dat was de eindstand. Het publiek heeft met name in de tweede helft een uitstekende wedstrijd gezien.

Het hele team heeft goed gevoetbald en laten zien dat ze de terechte koploper zijn. Het kampioenschap in de 1e klasse komt nu wel heel dichtbij. FC Den Helder de nr. 2 in de stand heeft ook gewonnen, zodat het verschil 6 punten blijft met nog twee wedstrijden te gaan.

De volgende wedstrijd tegen Westfriezen winnen en het kampioenschap is binnen.