H2 080417aAfgelopen zaterdag wederom een wedstrijd op het programma tegen een hoog geklasseerd team uit de 2e klasse. Volendam stond voor aanvang tweede. Wij wisten dat Volendam een lastige en ervaren tegenstander was, en dat het geen gemakkelijke opgave zou gaan worden. Zowel Reiger Boys als Volendam begon slap aan de wedstrijd. Volendam kwam echter toch op voorsprong uit een corner. Vanaf de 16 kwam er een Volendammer aangezet en kon vrij inschieten. Vlak voor rust kregen wij ook de 0-2 tegen. Buiten de 16 kon er vrij worden geschoten.

Na rust kwam Reiger Boys veel feller en scherper uit de kleedkamer. Dit resulteerde in de 1-2 door een doelpunt van Guus. Normaliter onze keeper, maar ook zeer verdienstelijk als veldspeler. Een minuut of zeven voor het einde kregen wij zelfs een strafschop toegewezen. Deze werd benut door Mo. Nog geen 2 minuten later kregen wij de 2-3 alweer om de oren. Dit was helaas het kantelpunt in de wedstrijd. Het laatste doelpunt was ook voor Volendam. Dit resulteerde uiteindelijk in een 2-4 verlies. Ondanks dit staat Reiger Boys 2 nog steeds op plek 4. Met nog twee wedstrijden te spelen behouden wij dus alle kans op de nacompetitie voor de 1e klasse. Dit is en blijft na twee promoties op rij een knappe prestatie.