IMG 0268Vorige week helaas verloren van de koploper uit de 2e klasse A, na 3 belangrijke overwinningen op rij. Afgelopen zaterdag mochten wij weer aantreden met als doel het behouden van de 4e plaats. Deze 4e plaats geeft aan het einde van het seizoen namelijk recht op nacompetitie. Wij begonnen erg laks en slordig. Odin 59 profiteerde hier goed van en kwam op een voorsprong. Al vrij vroeg kwamen wij op gelijke hoogte uit een corner. Kort hierna incasseerde wij weer een tegendoelpunt. Wij waren nog steeds niet scherp en liepen hierdoor weer tegen een doelpunt aan. De wedstrijd werd grimmiger en er waren ondertussen al wat kaarten uitgedeeld. Wij kwamen nogmaals terug tot 2-2. De tegenstander was het op vele vlakken niet eens met de scheidsrechter en dit resulteerde voor rust nog tot een rode kaart van Odin 59. Wij profiteerde hier van en scoorde op slag van rust de 3-2.

Na de rust begonnen wij iets scherper. Dit werd beloond met de 4-2 voorsprong. Daarna gebeurde er van alles in het veld en Odin 59 liep hun 2e rode kaart op. Met een 4-2 voorsprong leek dit geen enkel probleem meer te worden. Op een hele slordige wijze wist Odin 59 toch nog de 4-3 te maken. Dit zou natuurlijk nooit mogen gebeuren maar het overkwam ons toch. Uiteindelijk wisten wij ook nog een keer het net te vinden wat resulteerde in een 5-3 overwinning. Het was een rommelige en slordige wedstrijd. Maar ondanks dat hielden wij de punten thuis op het complex. Door deze overwinning staat Reiger Boys Heren 2 stevig op de 4e plaats. Wat een plek in de nacompetitie betekent. Na 2 promoties op rij is dit een geweldige prestatie. Met nog 4 wedstrijden te gaan is het afdwingen van de nacompetitie nog steeds mogelijk. Dit zou een prestatie van formaat zijn.