Dit was de 1e wedstijd tegen dit team,dus even afwachten hoe dit ging verlopen. Van het begin af aan was RB het bovenliggende team en kwam de score al snel op 1-0 door mooi samenspel en goed gezien vanaf de zijkanten. Spaarnwoude probeerde af en toe uit te breken,hadden een snelle voorhoede maar de verdedigers deden wat ze moesten doen. Vanuit een mooi genomen corner werd de 2-0 gemaakt. En ook de 3-0 viel voor de rust. Uiteindelijk luktte het de tegenstander om ook een doelpunt te maken,maar werden nog voor de rust weer op ruime achterstand gezet. 4-1. Doelpunten kwamen van DaveT 2 Jordy 1 en Timo 1.

De tweede helft leek Spaarwoude wat uitgekookter te gaan voetballen en kregen zelfs de gelegenheid om de 2e van hun kant te maken. 4-2. De wedstrijd ging van de ene naar de andere kant en DaveT besloot toch de winst veilig te stellen met een venijnig schot. Heel goed gespeeld weer. Gewonnen wedstrijd 5-2.