Normaal gesproken maak ik van elke wedstrijd een verslag, maar na de nederlaag van vorige week, met name de manier waarop dat ging, was voor mij de reden om even geen verslag te maken. Terecht verloren punt. Vandaag tegen KGB. We begonnen sterk en binnen 7 minuten stond het 2 – 0. KGB kwam er niet aan te pas. Bij ons ging de bal goed rond. Iets dat vorige week helemaal niet lukte. En dan zie je dat je een tegenstander kan opvreten. Met de rust stond het 4 – 0.

Na de rust moesten we het doen zonder 4 “dragende”spelers. Die moesten met de O-17-1 mee naar Jong Holland, want die hadden te kort spelers. Maar jongens, ook zonder deze “dragende”spelers werd er nog steeds heel goed gespeeld. Balletje ging goed rond. Onnodige duels werden niet aangegaan en er werd ook weer gescoord. Met nog 20 minuten op de klok stond het 7 – 0. Keurig mannen! Hierna lieten we de teugels iets vieren en dus werd KGB iets sterker. Ze kregen een corner en die werd prachtig afdraaiend genomen en snoeihard in de kruising gekopt. 7 – 1 dus. Even later een aanval over links en een onschuldig duel tussen Bart Stienstra en een verdediger van KGB. Bart verdraaide daarbij zijn knie en gilde het uit van de pijn. Foute boel. De knieschijf van zijn rechter knie stond er naast. Ambulance werd gebeld. En het was wachten tot die er was. Ondertussen werd er in onderling overleg met de tegenstander besloten om de wedstrijd maar als gespeeld af te sluiten. De ambulance was er ondertussen en de ambulance broeder wist de knieschijf weer op zijn plaats te krijgen en daarmee de helse pijn bij Bart weg te nemen. Hij ging nog wel even met vader en moeder naar het ziekenhuis voor een foto. Op de foto waren geen beschadigingen te zien. Bart is met een brace om de knie naar huis gegaan. Viel gelukkig toch mee. Alleen mag hij een paar weken niet voetballen. Sterkte Bart.

Jongens, complimenten voor de goede tweede helft!!!