Vorige week kwam Uitgeest JO16-1 op bezoek op de Wending en deze wedstrijd werd door onze jongens gewonnen met 2-1. Vandaag gingen we naar Uitgeest om tegen JO16-2 te spelen. en kwamen ze al snel op 0-1 door een doelpunt van Sebastiaan. De tegenstander kwam maar weinig aan de bal en door een gekopt doelpunt van de kleinste van het veld Timo, werd het 0-2. Maar dat was nog niet genoeg. Dave T.had er weer flink zin in en maakte voor de rust een hattrick,waarvan 1 een prachtige vrije trap.

De ruststand kwam daarbij op 0-5.Wat een luxe. Iedereen speelde een heerlijke wedstrijd. Na de rust ging het er eerst wat rustiger aan toe, en gaf de scheids om onduidelijke redenen de thuisclub een penalty. Het mocht de pret niet drukken, Reiger Boys voetbalde vrolijk verder en ook Timo had nog wel zin in een doelpuntje.Het werktte aanstekelijk en het spel en overzicht was prima. Jeroen zag ook zijn kans,omspeelde de keeper, en terwijl die lag, kreeg ook hij hem in het doel. 1-7. Tot slot een enorm schot van alweer DaveT, die geeneen keeper zou durven vangen, wat een knal. Dit bracht de eindstand op 1-8 waar de vele trouwe supporters hebben genoten.

Uitstekend mannen.Op naar de volgende wedstrijd.