Vandaag mocht Castricum MO13 1 plaatsnemen op de pijnbank bij Reiger Boys MO13-2. Zonder Robin en Cassandra werd in alle vroegte afgereisd naar Castricum. Door de onzekerheid van de inzetbaarheid van Michelle werd Sanne ter versterking ingevlogen. Na een pittige briefwisseling met haar moeder kon Michelle toch in haar tenue plaatsnemen op de bank. Castricum had een sterk ogende verdediging en middenveld en in de aanval liepen een paar snelle meiden; het beloofde een stevige en snelle pot te worden. De ploegen waren het eerste kwartier aan elkaar gewaagd en de kansen werden eerlijk verdeeld. Wel waren de meiden van Reiger Boys in het veldspel absoluut de bovenliggende partij. Er werd goed overgespeeld, gekeken en er werd hard voor en met elkaar gewerkt. Castricum kon soms niet anders dan aan de noodrem trekken. Zo werd Esra via een nekworp tegen de grond gewerkt en lanceerde één van de middenvelders Sanne. Totaal niet onder de indruk bleef Reiger Boys druk uitoefenen en werd het harde werken in de twintigste minuut beloond door een prachtige rush van Michelle, waarbij zij zelf de bal achter de keepster parkeerde 0-1.

In de tweede helft kwam Castricum slechts nog een paar keer met enige dreiging in de buurt van het doel van Sophie T. De meeste tijd werd hun aanval onderbroken op het middenveld, waar Isa en Esra zich op en voor de bal stortten. Castricum kon bij gebrek aan conditie alleen maar achter de feiten aan lopen. Dit gaf Sophie H de kans om na een slalom de 0-2 aan te tekenen. Meteen werd er doorgejaagd, op zoek naar een volgende treffer. Mees maakte het de verdediging van Castricum nog een paar keer behoorlijk lastig, maar tot een doelpunt kwam het deze keer jammer genoeg niet. Eva gaf vlak voor het eindsignaal nog een keer flink gas, kwam van de eigen helft, wurmde zich door de verdediging en bepaalde de eindstand op 0-3. Grote hulde aan Remco en Richard. Op de training niet altijd geliefd door de zware conditietraining, maar nu bejubeld door het effect. Laat Victoria O maar komen!