Reiger Boys JO17 1 De Rijp JO17 1 3Reiger Boys JO17-1 heeft zaterdag een knappe zege behaald op de leeftijdsgenoten van De Rijp. Op sportpark De Wending werd het 3-1 voor de ploeg van trainer/coach Claudi van Dort. Hiermee neemt de ploeg afstand van de onderste zes plaatsen, maar wil men vooral mee gaan doen in de strijd om de laatste periode.

Met name in de eerste helft speelde Reiger Boys een prima wedstrijd. Dit werd na een half uur spelen ook in cijfers uitgedrukt toen Thomas binnen drie minuten tweemaal wist te scoren. Eerst verlengde hij een bal met hoofd tot in de verre hoek om vervolgens een vrije trap van Aydin goed te controleren en binnen te schieten. Reiger Boys leek op rozen te zitten, maar tegenstander De Rijp gaf in de tweede helft een stuk beter partij en het was met name aan keeper Rico te danken, die onder meer een vrije trap uit z'n doel ranselde, dat de zege werd veilig gesteld. Die was definitief toen Kay de derde treffer van de ochtend maakte.

Behalve een nieuwe teamfoto zijn er ook wedstrijdfoto's gemaakt die zijn te bekijken via de volgende link: