De uitwedstrijd werd gewonnen in de eerste helft en in de tweede helft was het uitspelen met de billen bij elkaar. Vandaag thuis. Aangezien de warming-up door velen weer niet serieus werd gedaan, werd er dus weer slecht gestart. Gelukkig bleek SEW hier niet van te kunnen profiteren. Langzaam maar zeker begon het te draaien en werd er steeds beter gecombineerd en volgde de ene na de andere aanval zich op. We stonden dan ook terecht met 2 – 0 voor met de rust. Na de rust iedereen op scherp, en dat is wel eens anders geweest. Binnen 6 minuten stond het 4 – 0. En ja, dan denk je, erop en erover, maar niet bij onze jongens.

Het leek wel of bijna iedereen dacht, die is in de tas, maar, daar was een heel vervelend polletje voor Wouter. Een bal die toch heel eenvoudig weer naar voren kon worden geschoten werd Wouter noodlottig. Hij wilde schieten, maar de bal sprong net omhoog op het moment dat hij wilde schieten. De spits moest de bal nog even een zetje geven en het stond 4 – 1. En net als in de uitwedstrijd begon SEW er toch weer in te geloven. Na, niet zo heel sterk verdedigen scoorden ze dus de 4 – 2. Dit was tevens de einduitslag.

Slechte warming-up. Na een matig begin een goede eerste helft. Tweede helft goed gestart, daarna ingekakt. Terechte overwinning.