FB IMG 1486328970809Na twee maanden winterstop mocht de MO13 2 vandaag weer de wei in. De meiden hadden er zichtbaar zin in, want ze kwamen vroeg het veld op om fanatiek warm te lopen. Het publiek stond ook te trappelen. De mooie wedstrijden met winstpunten van voor de winterstop smaakten naar meer. Vanaf het eerste fluitsignaal was het spannend en werd er fanatiek gestreden om de bal. Donna wierp zich zonder enige angst op en voor de bal en hield lange tijd haar doel schoon. Lotte had de vleugelaanvaller helemaal onder controle en kwam een paar keer goed voor haar aanvaller. Halverwege de eerste helft werd de verdediging toch verrast door een mooi en krachtig afstandsschot en kwam Reiger Boys met 1-0 achter. Wakker geschut en met nog meer inzet gingen de meiden op zoek naar de gelijkmaker. De verdediging van Victoria O was sterk en bij twijfel werd de bal direct over de zijlijn weggewerkt. Het net werd door beide partijen tot de rust niet meer gevonden.

De aanhang zat nog aan de koffie toen de scheidsrechter tweemaal floot: wederom een doelpunt voor Victoria O. De zenuwen konden nu helemaal worden los gelaten. Er werd beter gekeken en beter gecombineerd. Even leek het of Eva na een overtreding de wedstrijd moest verlaten, maar gelukkig verbeet zij de pijn en bleef binnen de lijnen. Het harde werken werd na twintig minuten beloond met een doelpunt van Sophie H. voor Reiger Boys. De wedstrijd was helaas niet lang genoeg om er nog een gelijkspel uit te slepen. Het eerste optreden van onze meiden in de tweede klasse werd niet met winstpunten afgesloten, maar wel met een veld vol mogelijkheden. Volgende week tegen Zeevogels, zet hem op meiden.