Na een lange winterstop en na 2 afgelaste wedstrijden door het onbespeelbare veld door de vorst, konden we vandaag weer lekker voetballen. De tegenstander van vandaag was WSV30. De wedstrijd begon door goed spel van onze boys, wat resulteerde na een mooie voorzet vanaf rechts door Sebastiaan in een 1-0 voorsprong door een prachtige goal van Dave T.
Na de eerste wissel werd het wat rommelig, en daar maakte de tegenstander gebruik van en scoorde de gelijkmaker. Maar er werd voor geknokt en na nu van links een prachtige voorzet van Timo koptte alweer Dave T. de 2-1 Dat ging lekker zo, en of het nog niet genoeg was frommelde alweer Dave T. voetballende de 3-1 binnen. Een echte hattrick dus. Rust.

De 2e helft was weer erg rommelig en de tegenstander zag weer kansen.Doordat onze keeper de aanvaller onderuit haalde(viel wel mee) kregen zij een penalty te nemen. Hij fliktte het al eens meer en stoptte de bal, maar we kregen de bal niet uit de 16, en viel alsnog de 3-2. Timo kreeg 10 minuten voor tijd nog een mooie kans maar raakte de lat, en tot overmaat van ramp werd een geldig doelpunt wegens buitenspel afgekeurd. En dat was echt zo Ed haha. Het werd daardoor van beide kanten ook iets grimmiger en een van de WSV" ers traptte na, wat helaas niet werd gezien, die had er ook net als Jordy met een veel lichtere overtreding van het veld had gemoeten. Dan duurt het met zo'n stand lang voor het eindsignaal klinkt.

Pfff 1e westrijd na de winterstop dus gewonnen.