nieuw logo rbzaal 2016Nadat 2016 met een 0-6 verlies tegen Zeemacht werd afgesloten, wordt in 2017 de positieve lijn weer opgepakt, met Frank Schuijt als coach voor de 2e helft van het seizoen. In Obdam werd Apollo '68 met in vlagen goed combinatievoetbal met 4-8 verslagen. De meiden hadden veel moeite om een bres in de stugge verdediging van Apollo te vinden. Wanneer het doel gevonden werd stond de keepster in de weg. De wissel ging in met 0-2. De tweede helft liep het wat beter. Taken beter uitgevoerd en ruimtes goed benut.

Zo scoorden we binnen 10 minuten 3x met goed positie voetbal. Aan de andere kant gaven we ook 3 kadootjes weg, waardoor Apollo toch op aansluiting mocht hopen. De eindsprint was weer goed, waarbij het laatste doelpunt prachtig uitgespeeld was. Lais scoorde 5x, waarbij de voorbereiding door het team het publiek liet smullen. Speciale dank voor Isa's vader die bij ontbreken scheidsrechter (en fluit) de wedstrijd strak geleid heeft.