Vandaag een echte topper op het programma. Reiger Boys als koploper speelde tegen de nummer 2. De eerste wedstrijd van deze competitie verloren we nipt van deze tegenstander met 3-2.

Nu een thuiswedstrijd met veel publiek langs de kant. Een lekker weertje om te voetballen. De teams hadden er zin in. Er werd in de eerste helft door beide teams goed gevoetbald. We zagen langs de kant leuke combinaties en knappe voorzetten. Reiger Boys was een paar keer dicht bij een doelpunt. De uitvallen van HCSC waren ook gevaarlijk met hun twee snelle spitsen. Maar nog geen doelpunten.

Halverwege de eerste helft kwam Reiger Boys op voorsprong door een knap schot van Abish, keurig in de verre hoek geplaatst. Jammer genoeg viel vlak voor rust de gelijkmaker door niet zorgvuldig uitverdedigen. Onze keeper Thom wist 2x goed te redden, maar bij de derde doelpoging was het wel raak.

Daardoor gingen we rusten met een tussenstand van 1-1. Een prima eerst helft werd gevolgd door een uitstekende tweede helft. Reiger Boys was vaak in de aanval en er werd knap rondgetikt. Na een kwartier in de tweede helft stonden we met 3-1 voor door twee knappe doelpunten van Daan, voorafgegaan door prima samenspel en voorzetten over de vleugels. De verdediging stond prima te verdedigen en het middenveld was in de tweede helft dominant. Er kwamen meer kansen voor Reiger Boys en Jeremy scoorde de 4-1. Er werd hard gewerkt en dit was toch wel één van de betere wedstrijden van dit seizoen. Na een keepersfout van HCSC kon Abish de 5-1 maken en dat was tevens de eindstand. Het publiek heeft kunnen genieten van de boys. Geweldig gespeeld hoor!De andere concurrent Vios had vandaag verloren en daardoor staan de jongens vijf punten los van de nummer twee.

Volgende week de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop.