Na de winst vorige week op Bergen O17-2 in de beker, vandaag voor de competitie tegen Bergen O17-1. Dit is het laatste duel voor de winterstop. Voor velen een welkome winterstop, want wat zitten we in de hoek waar de klappen vallen. Een hele reeks geblesseerden. Koen, Hicham, Rick, en Roy. Bart dacht dat het vandaag wel weer zou gaan, net als Wouter, maar die vielen tijdens de warming up ook af. Gelukkig waren er een paar jongens bereid om in te vallen, zodat we toch een volwaardig team op de been konden brengen. Jarno startte onder de lat en Dillon en Tigo in het veld.

Bergen begon sterker dan wij. Echter ze hanteerden steeds de lange bal. Goed combinatie voetbal zat er niet in. Ze kwamen wel op voorsprong, op 0 – 2 zelfs en even leek het of we weggespeeld zouden worden. Gelukkig wist Hamza, na een slippertje van hemzelf, de bal weer af te pakken en in de korte hoek binnen te schieten en zo was de aansluiting een feit. 1 – 2 was ook de ruststand. Iemand langs de lijn zij het al. Van deze tegenstander hoefden we niet te verliezen. Na de rust Tigo tussen de palen en Jarno in het veld. We begonnen steeds beter te spelen. Bergen bleef de lange bal hanteren, maar verdedigend stond het bij ons behoorlijk goed en voetballend kwamen we er steeds beter uit. Het was Dillon die het team bij de hand nam. Hij scoorde de 2 -2 en had een prachtige steekbal op Kay, die dat keurig afrondde 3 – 2 . 10 minuten later een uittrap van Tigo, verlengt door, weet ik niet meer, maar de bal kwam bij Dillon en die stifte de bal fantastisch over de keeper van Bergen en zo werd de eindstand bepaald op 4 – 2. Keurig mannen. Helaas heeft DTS gewonnen van SRC en blijven we ondanks deze goede overwinning op de laatste plaats.

Nou, rust voor de geblesseerden. De rest lekker gaan trainen, zodat we weer fit en met een compleet team aan de tweede helft van de competitie kunnen beginnen.