Na de overwinning van vorige week tegen DTS wachtte ons vandaag de wedstrijd tegen de nummer 3 van de competitie, Schagen. Voorafgaande aan de wedstrijd deed Jacob Jan de mededeling dat de trainer van de O-17-1 per direct was gestopt. Voor onze jongens niet direct gevolgen, maar toch speelt zoiets mee in het spel. We begonnen dan ook wat ingetogen. Helemaal naar de hand van Schagen. Zij speelden vrijuit en combineerden er lustig op los. We kwamen dan ook terecht op achterstand. Een zondagsschot, misschien niet helemaal goed beoordeeld door keeper Wouter, viel binnen. Vijf minuten later een vrije trap op 20 meter van ons doel. Wouter schreeuwde de longen uit zijn lijf voor een muur, maar niemand leek het te horen. Hierdoor stapte de goallie 2 meter vooruit, in de hoop wel contact te krijgen met de spelers voor het neerzetten van de muur, maar toen was het al te laat. De speler van Schagen die de vrije trap ging nemen wachtte niet langer en schoot de bal over de iets te ver voor zijn doel staande Wouter. Hierna ging het spel op en neer en we kregen kleine kansen. 1 daarvan wist Kay te benutten en dus werd het 1 – 2. Tevens ruststand.

Na de rust lieten de mannen zien dat er vandaag meer in zat. We kregen een paar mooie kansen, maar die gingen er niet in. En zoals de aloude wet zegt, als je zelf niet scoort, dan doet je tegenstander dat wel. En zo geschiedde. Door knullig verdedigen werd de spits van Schagen in stelling gebracht en die maakte gretig de 1 – 3. Toen knakte het bij onze jongens. En dus maakte Schagen nog de 1 – 4 en was het afgelopen.

Jongens, gezien het aantal geblesseerden zou het al een zware klus worden vandaag. En dat werd het ook. Maar gezien het spel, was dit dus volkomen onterecht jullie hadden minstens een punt verdiend. Dus, put hier moed uit voor volgende week. Lekker trainen deze week en zaterdag weer knallen!!!!