Thijs 081016 cZaterdag 8 oktober was ik Pupil van de Week. Als eerst mocht ik mee de kleedkamer in waar de trainer vertelde waar iedereen moest gaan staan. Bij het omkleden werd er harde muziek gedraaid en iedereen zong mee. Daarna gingen we naar het veld om warm te lopen. Ik mocht mee doen en de bal overpassen.

Bij de aftrap heb ik het eerste doelpunt gemaakt. Daarna heb ik de wedstrijd gekeken vanuit de dug-out. In de eerste helft heeft Timo (mijn buurjongen) het eerste doelpunt gemaakt. Tijdens de rust vertelde de trainer wat er nog beter moest gaan. In de tweede helft heeft Reiger Boys de 2-0 gescoord. Dit was ook de eindstand: Heren 1 heeft gewonnen!!!

Na de wedstrijd mocht ik in de bestuurskamer komen. Daar kreeg ik een bal met handtekeningen van alle spelers, de trainer en begeleiders. Ik ben trots op de bal en ga hier dan ook niet mee voetballen.

Als afsluiting heb ik nog drinken en patat gekregen.

Ik vond het een leuke en spannende dag!!!!