Vandaag vielen er weer punten te halen. SRC, net als wij, nog geen punt, de tegenstander van vandaag. Maar, we verspeelden eigenlijk de hele wedstrijd al na 10 minuten. De mannen, absoluut niet scherp vanaf het begin, lieten te veel steken vallen. Met name achterin. SRC profiteerde daar maximaal van en ze kwamen op een 0 -3 voorsprong. Wat omzettingen door Jacob Jan om de boel beter op de rit te krijgen leken zijn vruchten af te werpen. Uiteindelijk gingen we met 1 – 4 rusten daar waar Hamza voor ons de 1 – 4 scoorde.

Na de rust ging het een stuk beter. Feller in de duels, beter met de passing en zo begon het een beetje te lopen en we kwamen dan ook terecht op 2 – 4 door een doelpunt van Roy. Meer zat er vandaag niet in. Jongens, jullie moeten echt scherper aan de wedstrijd beginnen. Dat betekend, scherper in de warming-up, maar ook, en dat is misschien nog wel belangrijker, scherper op de training. Want, je voetbalt zoals je traint. En als je er op de training een potje van maakt, of totaal niet serieus bent, gaat het op de zaterdag net zo. Dus: scherper en feller trainen, dan gaat het zaterdag ook beter. Richard en Monique en Mick bedankt voor het vlaggen. Wellicht zaterdag niet meer nodig.