Twee clubs uit Heerhugowaard in deze wedstrijd,waarvan iedereen wel iemand kent. De 1e helft was de tegenstander veruit de sterktste. Onze jongens lieten zich wat makkelijk opzij zetten. Het verschil was dus ook in de ruststand te zien 0 - 3. De tweede helft leek weer hetzelfde te gaan en kwam er alweer snel een doelpunt bij. Maar weer eens wissels inbrengen, en dat leverde toch wat meer strijdlust en wilskracht op. Uit een mooie voorzet van Dave T. schoot Sebastiaan de bal mooi binnen,en kregen ze er al meer zin in. De strijd werd wat fanatieker en na weer een mooie voorzet van Dave T. schoot Timo de bal prachtig in de kruising.

Er werd driftig op los gevoetbald ,met een paar schitterende reddingen van onze keeper. Uiteindelijk werd de wedstrijd wel verloren met 2-5 maar was spannend om te zien. Volgende week weer een uitwedstrijd tegen Con Zelo in Waarland. Weer een streekderby.