RB JO16 2 250916Wat een prachtig weer om te voetballen. Na de zeperd van vorige week was iedereen extra gemotiveerd. Op het kunstgrasveld in Heiloo begon de wedstrijd met heel veel kansen van onze jongens, maar de bal wilde er maar niet in. Zoals vaak gebeurde het dat het doelpunt aan de andere kant wel het doel in vloog,en kwam de stand op 1 - 0. Gelukkig wist Jeroen de ruststand op 1 - 1 te brengen met een mooi doelpunt.

Na de rust toch weer vol in de aanval en weer kwam Jeroen tot scoren. Dit tot vreugde van de vaste groep supporters. Maar het was niet genoeg. Calvin had er ook zin in een scoorde vanaf links mooi binnen. Stand 1 - 3. De scheidsrechter gaf ook nog een keer een vrije trap,maar had niet gezien dat twee eigen spelers elkaar omver liepen. Commentaar vanaf de zijlijn en een grote mond van een HSV-ér die daarvoor een rode kaart kreeg. Daar werd flink over gemopperd en besloot de scheids de kaart om te ruilen voor een tijdstraf van 5 minuten.

Alleen waren daar de mensen aan de niet tribunekant daarvan op de hoogte,dus toen de speler er alsnog weer in mocht,waren daar veel vragen over. Genoeg hierover, en verder voetballen. En mooi uitgespeelde kans en daar maaktte Sebastiaan gebruik van en ook hij scoorde. 1-4 dus Tot slot van onze kant een corner die er mooi ingekopt werd door Dave T.die later maar een penalty veroorzaakte en de eind stand bracht op 2-Top gedaan jongens,we kunnen het.