Na de nederlaag van vorige week, nu de thuiswedstrijd tegen Texel. Die hadden vorige week met dubbele cijfers gewonnen, dus we waren gewaarschuwd.

Allereerst kwam de scheidsrechter niet opdagen, dus besloot ondergetekende de wedstrijd te gaan fluiten. Geen optimaal begin,maar dat was nou een maal zo. Reiger Boys speelde een degelijke eerste helft. We kregen een aardig aantal kansen, maar scoren lijkt lastig dit seizoen. Het was uiteindelijk Bart Stienstra die na een goede actie van Kay de 1 – 0 binnen schoot. Helaas kwam Texel weer in de wedstrijd door knullig uitverdedigen van ons. 1 – 1 dus, tevens ruststand.

Na de rust speelde Texel met 10 man. Maar daar wisten we geen voordeel uit te putten. Sterker nog, Texel kreeg de beste kansen. Ze hadden dan ook een behoorlijk sterk middenveld en dat gaf de doorslag. Vlak voor tijd een aanval van Texel en die werd goed afgerond 1 – 2 . Dit was tevens de einduitslag.

Jongens, jullie hebben een véél betere wedstrijd gespeeld dan vorige week. Zet dit door en de resultaten worden van zelf goed.