038 230416De zaalvoetbalvrouwen van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau hebben vrijdagavond het seizoen afgesloten met een overwinning en zijn daardoor als vijfde geëindigd in de Eredivisie. In de thuiswedstrijd tegen Pro Futsal Club uit Apeldoorn werd er met 8-3 gewonnen door de ploeg van de coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo.

De thuisploeg verdeelde de acht doelpunten keurig over twee helften. In de eerste helft opende Monique van der Rijst de score, en na de gelijkmaker waren het Chantal Hendriksen en Rona Mosterd (2x) die voor een 4-1 ruststand zorgden. In de tweede helft kon Inge Woldhuis 2x scoren en wisten ook Larissa Smit en Demi Wustenhoff het net te vinden. Tussendoor wisten de gasten ook nog twee maal doel te treffen met een 8-3 eindstand tot gevolg. Na afloop van het duel werd er afscheid genomen van Mosterd, Woldhuis en Wustenhoff die net als de afwezige Dominique Verweij volgend jaar geen deel meer uitmaken van de selectie.

Foto's van de laatste competitiewedstrijd van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR1 zijn te bekijken via de volgende link: