De wedstrijd van vandaag was belangrijk voor de strijd om de 1e plaats. Dus op naar Oudorp. Geen zon maar wel lekker weer om te voetballen. Zoals iedere wedstrijd moet er eerst even warm gedraaid worden, en leek Kolping het sterkst in de wedstrijd te zitten. Het leverde dus ook de 1 - 0 voor de tegenpartij op. Toen waren we weer bij de les en gingen in de tegenaanval, en kreeg Wesley uiteindelijk de gelijkmaker binnen en kregen we meer de overhand. Maar eerst de rust in.

De 2e helft gingen we lekker van start. Kolping moest aan de noodrem en dat leverde een vrije trap op die op slimme manier genomen werd. Wesley gaf een klein tikje tegen de bal en Dave T. gaf een schot op doel. Deze werd gestopt maar in de rebound belande de bal door Bas alsnog in het doel. 1 - 2 dus. Maar nog waren onze jongens niet klaar en scoorde Jeroen het 3e doelpunt. De scheidsrechter was, ja hoe zeg je dat netjes, niet helemaal onpartijdig en zag de overtreding op Jeroen niet als gemeen. Het tegendeel was waar, hij kreeg een flinke bult op zijn scheenbeen en moest er uit. Het mocht de pret niet drukken, we hadden de wedstrijd gewonnen en weer 3 punten mee naar Heerhugowaard. Lekker ervoor gewerkt hoor. Op naar de volgende 3 puntenwedstrijd tegen Always F.