F4 300316Woensdagavond 30 maart om half 7 thuis speelden onze F4 tegen de F4 van AFC34. De eerste helft was spannend, doelpunt AFC 1-0 achter. AFC was iets beter. Na de rust volgend al snel 1-1 door onze invaller Quinten. De kansen gingen over en weer maar. Eindsignaal. Gelijke stand. Bij een bekerwedstrijd moet er een winnaar worden aangewezen. De bal werd op de stip gelegd en alle jongens mochten op doel schieten. Weer gelijk spel. Ieder team nog een keer schieten. Helaas scoorde AFC en wij niet. Toch nog verloren. De jongens hebben een geweldig leuke wedstrijd gespeeld, Gevochten en gestreden maar helaas net niet gelukt. Alle ouders zijn supertrots op dit team. Jullie zijn allemaal kanjers. Ondanks dat veel van jullie de hele middag mee hadden gedaan aan het schoolvoetbal toernooi en dan nog zo’n wedstrijd spelen is echt klasse.