426 190316Het zat er niet in afgelopen zaterdag tijdens de dubbel op De Wending. Zowel de vrouwen als de heren gingen in eigen huis onderuit, en daar was na afloop niet eens zoveel op af te dingen. Vrouwen 1 had wat vertrouwen na twee overwinningen op rij en dat had nog groter moeten worden toen men in de wedstrijd tegen SSS binnen het kwartier op voorsprong kwam door een goal van aanvoerster Dominique Verweij. Deze stand bleef staan tot de rust al hield met name keepster Nicolle Martens de gasten een aantal keren van scoren af. Helaas lukte dat in de tweede helft niet en dankzij goals van Kruithof en Van der Heijde nam SSS de drie punten mee naar Klaaswaal. Komende zaterdag speelt Vrouwen 1 opnieuw thuis als Oranje Nassau de tegenstander is.

Heren 1 is na afgelopen zaterdag weer hekkensluiter van de 2e Klasse A na een ruime thuisnederlaag tegen HBOK (Het Begon Op Klompen). De ploeg van trainer Marc van Wonderen, die een fiks aantal spelers miste wegens blessures, hield één helft stand tegen de gasten. Na de 0-1 van Helstone geloofde men nog even in de kansen, maar het doelpunt van De Haze was fataal voor Reiger Boys en via nogmaals Helstone en Wiedemeijer kon HBOK uitlopen naar een ruime 0-4 zege. Reiger Boys hervat de competitie na Pasen (zaterdag 2 april) met een uitwedstrijd bij ZOB.