rbnieuw2Het seizoen loopt ten einde en dat betekent dat er weer spelers komen en gaan. Aanmeldingen kunnen digitaal worden doorgegeven, kom je bij een andere club vandaan of heb je al eerder bij een andere club gespeeld, dan is het belangrijk om je KNVB relatiecode in te vullen op het aanmeldingsformulier. Weet je deze code niet, dan is dit op te vragen bij de ledenadministratie van de oude vereniging. Als je ouder dan 10 jaar bent, dan graag apart een pasfoto inleveren bij de ledenadministratie, adres onder aan dit bericht.

Het is wenselijk om tijdig je afmelding door te geven. Het digitale formulier staat op de site onder aanmelden. Het is de verantwoordelijkheid van de speler/ ouders van de spelers om dit door te geven en niet de taak van de leider/ trainer. Afmeldingen moeten voor 15 juni binnen zijn bij de ledenadministratie.

Ook het doorgeven van een adreswijziging kan tegenwoordig digitaal. De betreffende formulieren zijn tevens te vinden onder aanmelden van het menu boven aan de site.

  • Een overschrijving wordt pas goedgekeurd als je aan de volgende punten hebt voldaan:
  • Je hebt een afmeldingsformulier ingestuurd via de site
  • Je hebt de contributie geheel voldaan en hebt geen openstaande boetes meer
  • Je hebt alle kleding heel ingeleverd.
  • Als er iets ontbreekt van je kleding, dan moet je eerst de kosten hiervan hebben betaald

Het is niet meer nodig om overschrijvingsformulieren in te laten vullen door andere verenigingen, ook de overschrijvingen gaan digitaal.
Zijn er nog vragen over aan- en afmeldingen of verschrijvingen, dan kan men altijd mailen of bellen.

Met vriendelijke groeten

Els Wezepoel
Ledenadministratie VV Reiger Boys
Poldermolen 2
1703 PZ Heerhugowaard