011Heren 1 van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau is na de winterstop aan een aardige opmars bezig om de puntjes bij elkaar te sprokkelen. De ploeg van coach Noah Turpcu kende een moeizame eerste competitiehelft nadat men afgelopen seizoen via de nacompetitie wist te promoveren naar de 1e klasse. De laatste weken gaat het echter een stuk beter met onder meer twee overwinningen op rij op hoger geplaatste tegenstanders. Afgelopen vrijdag trof Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau weer zo'n tegenstander met middenmoter ZVV Volendam 4. Maar ook nu behaalden de gaal-zwarten een regelmatige overwinning in Sporthal de Waardergolf.

Na een spannende eerste helft met een 3-2 ruststand sloeg de ploeg toe op het moment dat de Volendammers met een man minder kwamen te staan en wist het uiteindelijk een dikverdiende 6-3 overwinning te boeken. Komende vrijdag 11 maart gaat Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau op bezoek bij de nummer twee in de stand, Vrone 2. Aanvang van deze wedstrijd is om 20.10 uur in Sporthal De Meent te Alkmaar.

In de Eredivisie vrouwen kreeg Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau een bittere pil te slikken in de strijd om het behalen van de play-offs. Niet zo zeer omdat men minder was dan regerend landskampioen Os Lusitanos, maar met name dankzij scheidsrechterlijke dwalingen. In de eerste helft kreeg keepster Jesca Willemsen bij een 1-1 stand al de rode kaart na een gewoon duel om de bal, en na de pauze moest ook Dominique Verweij inrukken met twee onterechte gele kaarten. Tegen zoveel onrecht kon de ploeg niet op tegen het ervaren Os Lusitanos en men verloor uiteindelijk met 2-4 waar bij beide doelpunten op naam kwamen van Lotte Bijl.