012 200216Reiger Boys A3, beter bekend als Onder 18, van trainer/coach Ben Rietveld heeft zaterdag een zwaarbevochten zege behaald. Tegen middenmoter Kwadijk A2 werd er met het kleinst mogelijke verschil gewonnen (1-0). Onder leiding van een uitstekend fluitende scheidsrechter Roest werd het een niet altijd even goede, maar wel razend spannende wedstrijd. Met een stevige wind dwars over het veld deden beide ploegen in de eerste helft nauwelijks voor elkaar onder. De thuisploeg creëerde nauwelijks mogelijkheden, maar aan de andere kant hoefde keepster Laura ook amper in actie te komen waardoor men met 0-0 ging rusten. Ook in de tweede helft bleef de brilstand lang staan al had de thuisploeg nu wel het betere van het spel en de pech dat een mooi afstandsschot op de lat uiteen spatte. Uiteindelijk viel tien minuten voor tijd alsnog de beslissing en wist Reiger Boys bij een snelle uitbraak te scoren. In deze stand kwam geen verandering meer waardoor de A3 de tweede plaats in de 3e klasse verstevigd en nog altijd zicht houdt op koploper Sint Adelbert.

Meer foto's van Reiger Boys A3-Kwadijk A2 (1-0)zijn te bekijken via de volgende link: