Deze keer was het de beurt aan Kolping Boys om aan te treden tegen onze C4. Er waren zoals altijd weer genoeg toeschouwers, leuk is dat. En weer stond er veel wind, 1e helft hadden we die tegen en uiteraard na rust voor. We speelden eigenlijk best lekker, alleen als sommige spelers de bal toegespeeld kregen, bleven ze wachten op de bal en de tegenpartij was slimmer en kwamen voor de bal. Ja dan loop je een risico, en dat gebeurde dus. Kolping schoot van afstand de bal heel mooi en hoog binnen. Uit alle macht geprobeerd de bal te onderscheppen, maar dat gebeurde een keer helaas met de hand, dus een penalty. Gelukkig voor ons belandde die tegen de paal en gingen we met 0-1 de rust in.

Vol vertrouwen en wat lang wachten op de scheidsrechter,traptten we af voor de 2e helft met dus de wind mee. Veel kansen maar gingen er niet in. Zo ging dat wel bij de tegenstaander, die ik er van verdacht 2 spelers te hebben lopen uit een hoger spelend elftal. Blijft toch oneerlijk. Werden ook niet bij naam genoemd, maar bij bv. spits. De 0-2 volgde dus ook al snel, en tot overmaat van ramp ook nog de 0-3. Volgende keer maar weer beter jongens.