Regen, regen ,regen en wind. Word er wel gevoetbald. Gelukkig ging deze wedstrijd wel door. Toen het fluitsignaal klonk was en bleef het gelukkig droog.De eerste paar minuten dacht ik, nou een aardige tegenstander, maar al gauw bleek het tegenovergestelde. Onze jongens waren veel aan de bal, en er volgde verschillende aanvallen en schoten op het doel van de Grasshoppers. Alleen waren ze net naast, net over,of de keeper had hem. Het had wel 4 of 5-0 kunnen staan.

We gingen de rust dus met de brilstand in, en de rust was van korte duur, de scheids had er zin in. Met volop weer in de aanval, kon na een mooie voorzet van Dave T. kon invaller Thomas binnen schieten. En weer volgden er veel doelpogingen op een nieuw ingekomen, kleine, keeper. Toch duurde het nog even voor Thomas de 0-2 binnen schoot,en een publiekswissel kreeg, voor de ogen van de vele meegekomen toeschouwers van de C4. Mooie pot voetbal gezien, met dank ook aan de invallers. Op naar de volgende 3 punter.