Reiger Boys MA1 Spakenburg MA1 2015 2016 14Reiger Boys MA1 heeft in de laatste thuiswedstrijd van 2015 fors uitgehaald tegen hekkensluiter Spakenburg MA1. De ploeg van trainer/coach Joop Bartelings scoorde op het hoofdveld van Reiger Boys maar liefst zeven keer tegen "De Blauwen". Ondanks het feit dat Spakenburg onderaan staat en Reiger Boys op een tweede plaats in de hoofdklasse groeven de gasten zich niet in en was er volop ruimte om te voetballen. Hiervan profiteerde het scherpe Reiger Boys door al snel drie keer te scoren. Pien opende het doelpuntenfestijn en dankzij twee goals van Merel werd de score verder uitgebouwd.

Spakenburg scoorde in de eerste helft nog wel tegen, maar in het tweede bedrijf voltooide Reiger Boys de zevenklapper door nog vier keer te scoren. Achtereenvolgens Pien, Merel, Romy en Fayollah vonden het net met een 7-1 eindstand tot gevolg.
Voor Reiger Boys MA1 was dit nog niet de laatste wedstrijd van 2015 want komende zaterdag 19 december gaat men nog op bezoek bij Sporting '70 in Utrecht.