243Reiger Boys heeft zaterdagmiddag in de uitwedstrijd bij FC Castricum met 1-1 gelijk gespeeld. Door de storm die over Sportpark Noordend raasde werd het een wedstrijd met twee gezichten. Met de wind in de rug was Reiger Boys in de eerste helft de bovenliggende partij. Na een kwartier opende Giovanni Kasanwirjo uit een assist van Lazar Prenda de score, maar helaas werden de overige mogelijkheden niet benut. Binnen een minuut na rust kwam de thuisploeg dankzij een doelpunt van Roy van Soest langszij. Met wind tegen moest nu Reiger Boys alle zeilen bijzetten, maar een uitblinkende doelman Paul Roos zorgde er voor dat deze wedstrijd geen winnaar kreeg.

Komende zaterdag 12 december speelt Reiger Boys de laatste wedstrijd voor de winterstop, en wederom tegen een directe concurrent als SV Overbos op bezoek komt op De Wending (15.00 uur).